ΤΑΙΝΙΕΣ

justice league : Είδαμε σχολιάσαμε και γράφουμε

Λένε ότι η εισαγωγή είναι το δυσκολότερο κομμάτι του άρθρου. Όντας λοιπόν από φύση τεμπελχανάδες την παρακάμπτουμε και μπαίνουμε αμέσως στο ψητό.
Justice League μία ταινία που αρκετοί super hero movie funs περιμένανε πως και πως. Και ο ομιλών μέσα σ αυτούς (ή ο γραφών καλύτερα). Το παρεάκι έτοιμο με κλεισμένα εισιτήρια περίπου δύο βδομάδες νωρίτερα της πρεμιέρας και βουρ για ταινία.

Ξεκινήσαμε με «μικρό καλάθι» για λόγους που αρνούμαι να αναλύσω και η ταινία βγαίνει εξαιρετική. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν γίναμε κριτικοί ταινιών απλά αραδιάζουμε τις απόψεις μας για τα όσα είδαμε όπως ήδη κάναμε μετά το τέλος της .

Εάν δεν είστε φαν του είδους μην κάνετε τον κόπο να πάτε να την δείτε, θα χάσετε τον χρόνο σας. Ως λάτρεις των σούπερ ηρώων είδαμε μια ταινία πολύ ανώτερη των αναμενομένων (όπως είπα και πριν κρατούσαμε μικρό καλάθι) κακώς. Με εξαιρετική διαχείριση χαρακτήρων χωρίς ερωτικό παιχνίδι, μπόλικο ξύλο αλλά θα έλεγα ποιοτικό ξύλο.

Με την wonder woman όπως ακριβώς περιμέναμε να την ξαναδούμε μετά το τέλος της δικής ταινίας μ έναν aquaman δυνατό όπως τον θέλαμε και τον batman με μία λέξη ηγέτη. Για τον superman δεν θα πούμε τίποτα μιας και το παραμικρό θα είναι spoiler και θα προδώσει πράγματα.

Οι cyborg και flash συμπλήρωσαν την παρέα με τον Flash να γίνεται ο ποιο αστείος της ταινίας. Τα εφέ κινήθηκαν στα αναμενόμενα καλά επίπεδα. Κλείνοντας να πω κατόπιν εορτής βέβαια, ότι οι αντιδράσεις για την επιλογή του Ben Affleck στον ρόλο του Batman δεν ήτανε δικαιολογημένες μιας και στάθηκε πάρα πολύ καλά όπως και οι Henry Cavill στο ρόλο του Superman και η Gal Gadot ως Wonderwoman.

Αξίζει τα φράγκα του εισιτηρίου και της ώρας που θα διαθέσετε, αρκεί όπως είπα και παραπάνω να αγαπάτε τις ταινίες με υπέρ – ήρωες.

Υ.Γ. το 8/10 στο imdb είναι λίγο αυστηρό νομίζω θα ανέβει αρκετά τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ. 2 Όσοι περιμένετε κι άλλες super hero movies τον άλλο μήνα αναμένεται ο black panther.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Zack Snyder
Πρωταγωνιστούν: Gal Gadot, Jason Momoa, Ben Affleck, Ezra Miller, Henry Cavill

Διάρκεια 120′

 

 

 Επιμέλεια: Ηλίας Παπάζογλου

Please follow and like us: