ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η γυναίκα που είναι παντρεμένη με τον σκύλο της!

Μπορεί ο κόσμος να τη θεωρεί τρελή, όπως λέει η ίδια, εκείνη όμως πιστεύει πως ο σκύλος της είναι το «τέλειο» ταίρι της. Η 43χρονη γυναίκα παντρεύτηκε μάλιστα τον σκύλο της πριν από οκτώ χρόνια.

Η Wilhelmina Morgan Callaghan, από τη Βόρεια Ιρλανδία, δηλώνει απολύτως αφοσιωμένη στον σκύλο της Henry και υποστηρίζει ότι, ενώ άλλοι γάμοι μπορεί να καταρρεύσουν, εκείνη γνωρίζει ότι θα είναι μαζί του για μια ζωή.

«Τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα από τότε που παντρευτήκαμε το 2009», λέει η Wilhelmina, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent. Έχασε τη δουλειά της, βρήκε μια άλλη με λιγότερα λεφτά, το σπίτι της πλημμύρισε.

«Αλλά ο Henry έχει υπάρξει υπέροχος σε όλο αυτό. Είναι τόσο πιστός».

iohoiho

Αφότου διάβασε για ανθρώπους που παντρεύονται τα κατοικίδιά τους, η Callaghan αποφάσισε να κάνει το ίδιο. Βεβαίως δεν είναι νόμιμο να παντρεύεται κανείς το κατοικίδιό του στη Βρετανία, οπότε ο «γάμος» είναι περισσότερο… πνευματικός. Πάντως, η ίδια η Callaghan το αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά και έχει και πιστοποιητικό.

Ο Henry δεν είναι το μοναδικό της κατοικίδιο. Η γυναίκα έχει συνολικά 11 σκυλιά και πιστεύει ότι «οι σκύλοι είναι καλύτεροι από τους άντρες».

Please follow and like us: